سرمایه گذاری در آمریکا لاتین
ظریف: دولت ایران سرمایه گذاری بخش خصوصی را در آمریکای لاتین تضمین می کند.
ماناگوا- ایرنا- «محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه کشورمان گفت که دولت جمهوری اسلامی ایران، سرمایه گذاری و اجرای طرح های مختلف شرکت های بخش خصوصی را در کشورهای آمریکای لاتین از جمله نیکاراگوئه تضمین می کند.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، ظریف این مطلب را صبح سه شنبه به وقت محلی-شامگاه به وقت تهران- در همایش بررسی فرصت های اقتصادی در نیکاراگوئه با حضور مسئولان و مدیران بخش های خصوصی و دولتی دو کشور اعلام کرد.
وزرا و مسئولان بلندپایه نیکاراگوئه، اعضای اتاق بازرگانی و مدیران بخش های اقتصادی آن در این نشست که در کاخ ریاست جمهوری در ماناگوا برگزار شد، شرکت داشتند.
ظریف با معرفی بخش های مختلف اقتصادی ایران که نمایندگانش او را در سفر به آمریکای لاتین همراهی می کنند، گفت: بخش دولتی، توافقات و سرمایه گذاری شرکت های بخش خصوصی را تسهیل و تضمین می کند تا اطمینان حاصل شود که توافقات احتمالی آنها در نیکاراگوئه اجرا خواهد شد.
وی تصریح کرد: مردم و دولت ایران و نیکاراگوئه با مقاومت و ایستادگی در برابر فشارهای خارجی، همواره در صحنه سیاسی و مجامع بین المللی در کنار هم بوده اند و باید این همکاری را در عرصه اقتصادی نیز تقویت کنند.
وی افزود: اکنون فرصتی مناسب برای آشنایی بیشتر نمایندگان دو کشور با توانمندی و ظرفیت های همکاری مشترک و اجرای طرح های اقتصادی است.
«لااوریانو اورتگا» فرزند رئیس جمهوری نیکاراگوئه و مدیر طرح های سرمایه گذاری این کشور نیز که ریاست هیات خود را در این همایش بر عهده داشت، با معرفی ظرفیت های کشورش از حضور و فعالیت شرکت های مختلف ایرانی در این کشور آمریکای لاتین استقبال کرد.
وی گفت: خدماتی که شرکت های ایرانی در زمینه های مختلف نظیر ساخت و ساز، انرژی های تجدید پذیر، صنعتی و کشاورزی ارائه می کنند، کاملا منطبق با نیازهای نیکاراگوئه است.
پس از آن، وزیر امور اقتصادی و دارایی، چندین تن از مسئولان بلندپایه حوزه های مختلف و رئیس پروژه کانال بین اقیانوسی نیکاراگوئه به تشریح فرصت های این کشور برای شرکت های ایرانی پرداختند.
فرهاد شریف معاون اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نیز در سخنانی تصریح کرد پس از توافق هسته ای، ایران به دنبال تنوع در بازارها و گسترش مناسبات اقتصادی با دیگر کشورها است و هیات بزرگ ایران در سفر به آمریکای لاتین، هدف کشف فرصت های جدید همکاری را دنبال می کند.
رموز پیروزی وموفقيت يک مدير
هدايت يك كارخانه و گرفتن سكان حركت يک شركت از مواردی است كه نياز به آموزش مديريت آكادميک و تجربی دارد.
اين كه ازچه الگويی بايد پيروي كنيم تابهترين روش رابيابيم گامی ویژه می باشد. روش های مورد استفاده در كشور های ديگربا اندكی دگرگونی درايران كاربرد دارد. ولي بايد توجه شود كه فرهنگ كارگران در ايران ، شرايط و قوانين تامين اجتماعی و وزارت كار در ايران ویژه ايران بوده پس روش های رایج در جهان می بايد مورد بازنگری و بومی سازی قرار گيرد.
ايران به دليل گستردگی، گوناگونی آب و هوايی و گويش مردم دارای فرهنگ های ويژه ای بوده كه توجه به آن از اهميت والايی برخوردار است.
ولی با نگاه ويژه به همه ی اين موارد، اصولی كه بايد در دیدگاه مدير قرار گيرد عبارتند از:
⁃ تدوين اهداف و خط مشی شركت
⁃ تهيه نقشه راه به روش سالانه و بررسی آن در پايان دوره
⁃ توجه ویژه به بهره وری در توليد
⁃ تربيت پاسخگوی كنترل كيفيت، در برابر مصرف كننده
⁃ گرفتن بازخورد از خریداران و مصرف كنندگان
⁃ توجه به رفاه اجتماعی پرسنل در داخل و خارج كارخانه
⁃ آموزش ضمن خدمت برای پرسنل، برای بالابردن رده ی علمی و عملی كاركنان
⁃ آموزش احساس مسئوليت داشتن برای كارمندان و كارگران
⁃ آموزش هايی برای آگاهی دادن شغلی و جایگاه اجتماعی
⁃ معرفی و شناساندن اهداف گروه ازدیدگاه منطقه ای و جهانی و تلاش به سوی آن
⁃ توجه به كانال های تهيه مواد اوليه و اصلاح پیگیر آن
⁃ انجام حسابداری واقعی در سازمان
⁃ محاسبات قيمت تمام شده بر مبنای توليد و فروش
⁃ ساختن شبكه فروش منعطف و خلاق
⁃ ساختن بخش تحقيق و توسعه محصول، توليد،و فروش
⁃ توجه به بازار جهانی فروش محصول
⁃ توجه به تعالی سازمانی و تلاش به سوی آن
⁃ ارتقای دانش تخصصی در زمينه محصول، ویژه مديران
⁃ بازديد از نمايشگاه های تخصصی مرتبط، در جهت آشنايی بازار توليد و عرضه كالا و اطلاعات روز پيرامون كسب و كار
⁃ گرفتن بازخورد و گزارش كوتاه و كامل از مديران شركت و بررسی آنها
⁃ عضويت و شركت در جلسات مربوط به گروه ها و انجمن های صنفی در جهت ارتقای گروهی
⁃ بازنگری در طرح ها و برنامه ها در جهت بالابردن اهداف سازمان
⁃ بازاريابی و بازار سازی و توجه به بازارهای ويژه و تازه
⁃ ارتباط با سازمان ها و نهاد های بالا دستی و آشنايی با سياست های آتی و قوانين در حال بررسيی و تصويب
دريافت نشان "تاج طلايی الماس" از كنفرانس پاريس بخاطر ساخت "کارخانه های توليد تجهيزات پزشكی"
شركت نو ايده انديشان ماشين سازی حسينی توانست نشان "الماس تكنولوژی، كيفيت و علم" را دريافت نماييد .اين جايزه كه در سه مرحله به يك شركت ،با توجه به رشد و تعالی كيفی و تكنولوژيكی تقدیم می گردد. در حالی به نماينده ايران تقديم شد كه بر روی آن تاكيد بر "ساخت كارخانه هاي توليد تجهيزات پزشکی" شده است. اين افتخار نشان دهنده ی رشد علمی ايران در ساخت كارخانه های توليد تجهيزات پزشكی است.
همچنين نمايندگان شركت های گوناگونی از جهان در اين آیین مورد تقدير قرار گرفتند. از نكات قابل توجه در اين آیین، حضور سفير تاجيكستان در فرانسه در زمان دريافت جايزه برای يك شركت تاجيک بود و اين در حالی است كه از طرف جمهوری اسلامی ايران هيچ مقامی حضور نداشت!
شايد بهتر باشد شركت های ايرانی راكه برای تعالی وپیشبرد علم ودانش، كيفيت و دانش سلامت، تلاش می کنند، بيشتر مورد توجه و مهر دولت قرار گيرند.
اعتبار سنجی شركت های ايرانی توسط موسسات كيفی جهانی ، از اهميت بالايی برخوردار است و رعايت استاندارد های جهانی در اين بين ،كمک به تامين استاندارد و كيفيت كالای ايرانی و شناساندن آن به جهان است.